Onze dienstverlening

Doorlopende financiële planning

We begeleiden u in het maken van een totaal financieel plan voor uw toekomst en updaten dat voortdurend met u. Waar staat u nu, waar wilt u over een paar jaar staan. Welke stappen gaat u nemen om te zorgen dat u door uw levenskeuzes navigeert en zeker weet dat uw vermogen uw doelen ondersteunt.

Onafhankelijk vermogensmanagement

Ons beleggingsbeleid kenmerkt zich door een bewezen strategie met lage kosten. We zorgen ervoor dat uw vermogen op de juiste wijze wordt afgestemd op uw financiële plan.

Belasting

We kijken mee met uw fiscaliteit en bespreken de mogelijkheden op het gebied van inkomsten-, schenk- en erfbelasting.

Testament

We bespreken met u de uitwerking van uw huidige testament en of dat nog aansluit bij uw wensen. In overleg met uw notaris kunnen aanpassingen doorgevoerd worden om te zorgen dat uw vermogen op de juiste plaats terecht komt.

Levenstestament

Levenstestamenten en volmachten in geval van handelingsonbekwaamheid worden met u besproken, zodat degenen die u liefheeft nooit "machteloos" komen te staan.

Schenken en filantropie

Hoe mooi is het als u vermogen, dat u zelf niet nodig heeft, kunt doorgeven of schenken aan mensen die u liefhebt. Danwel aan partijen, welke passen bij uw levenswijze. Waarvan u vindt dat die zij er iets moois mee kunnen doen. Vanuit de doorlopende financiële planning ziet u welke mogelijkheden er zijn om met uw vermogen de wereld mooier te maken zonder zelf iets tekort te komen.