Onze dienstverlening

Doorlopende financiële planning

We begeleiden u een totaal financieel plan voor uw toekomst te maken en updaten dat voortdurend met u. Waar staat u nu, waar wilt u over een paar jaar staan. Welke stappen gaan we nemen om te zorgen dat u door uw levenskeuzes navigeert en zeker weet dat u vermogen uw doelen ondersteunt.

Onafhankelijk vermogensmanagement

Ons beleggingsbeleid kenmerkt zich door een bewezen strategie met lage kosten. We zorgen ervoor dat uw vermogen op de juiste wijze wordt afgestemd op uw financiële plan.

Belasting

We kijken mee met uw fiscaliteit en bespreken de mogelijkheden op het gebied van inkomsten-, schenk- en erfbelasting.

Testament

We bespreken met u de uitwerking van uw huidige testament en of dat nog aansluit bij uw wensen. In overleg met uw notaris kunnen aanpassingen doorgevoerd worden om te zorgen dat uw vermogen op de juiste plaats terecht komt.

Levenstestament

Levenstestamenten en volmachten in geval van handelingsonbekwaamheid worden met u besproken, zodat degenen die u liefheeft nooit "machteloos" komen te staan.

Schenken en filantropie

Hoe mooi is het als u vermogen, dat u zelf niet nodig heeft, kunt doorgeven of schenken aan mensen die u liefheeft. Danwel aan partijen, waarvan u vindt dat die er iets moois mee kunnen doen welke passen bij uw levenswijze. Vanuit de doorlopende financiële planning ziet u welke mogelijkheden er zijn om met uw vermogen de wereld mooier te maken zonder zelf iets te kort te komen.